Tuesday, 5 July 2016

Ko layan gak blog aku beb?

asalamualaikum bro
Mula-mula aku nak ucap terima kasih sebab suka tengok blog aku. Blog ni sekadar suka-suka saja beb. Aku tak akan pernah kenal kamu semua namun bila tengok ada yang nak layan blog aku ni, aku hargai. Aku bikin blog ni sebab nilah satu cara bagi aku lepaskan gian aku terhadap naluriku sendiri. Kita tak mungkin bertemu, tetapi percayalah, aku hargai jika ada walau sebutir zarah kesukaan kau untuk layan post aku. Aku seperti kau juga. Melalui blog ni, aku bisa kongsi apa aku nak dari segi pemikiran aku dalam sudut seksualiti. Lelaki juga perlu rasa seksi serta sensual beb. Jika ada yang kau tak berkenan, tak usahlah layan blog aku. Aku tak paksa. Aku berblog semula sebab aku takde pun fuckbuddy ke, geng orgy ke, bercf ke, lepak sampai larut malam ke dengan bf, dating dengan ons ke apa ke, takde. Aku sendirian berhad harungi gelora lautan seksual ni bro. Aku hargai sesiapa yang boleh faham melalui apa jua post aku di blog ni. Sungguh, jika kita bersua, pasti kau akan terkejut dengan sikap pemalu aku sambil menghirup kopi panas. Dunia naluri aku tak mudah. Blog ni, sekadar platform untukku menonjolkan sentimentaliti. Bila tengok kuantiti pengunjung sekarang kat blog aku, aku senyum juga. Terima kasih bro. Love you.

"..The monsters running wild inside of me"~Faded by Alan Walker

XoXoX
Alb

Friday, 1 July 2016

Hello from the other side

Hi bro & my sexy journal,
Lama tak jenguk blog suka-suka aku ni. So nah, nak kasi tunjuk my bulge..hehe. Fetish pulak dengan my bulge bro..tiap kali pekena trunk merah ni, memang cepat stim dibuatnye. Sekarang tengah cuba urut batin. Saje nak mantapkan. Malas nak cari tukang urut. Ada satu ustaz kat shah alam tapi poyo je bila kite tanye pasal urut batin. Nasib baik dapat tengok video urut lain kat FB dan tumblr aritu. Dapat praktis. Tukang urut pun bukan magician sangat. Baik buat sendiri. Ade minyak tapa dah boleh urut. Sekarang dah besar sikit. Bolehlah cukup rase. 




Monday, 30 May 2016

Going Solo in KLCC

Dear journal,
What is it about going to KLCC? Dulu, kat situlah spot faveret aku untuk jalan-jalan. Hari ni setelah berbulan lamanya aku tak jejak ke situ, aku terfikir KLCC ni tak ada apa sangat. Memanglah, orang tak henti-henti ke situ saban minggu dan setiap hari. Tapi, bagi aku tempat tu tak sehebat mana dah. Hari ni aku sanggup naik cab ke KLCC semata-mata nak berkunjung ke situ. Well, sama je kiri dan kanan. Perasaan gah dan megah tu tetap wujud. Kedai berjenama, barang antarabangsa, harga melambung ratusan ribu, dan iklan tarikan pelanggan yang sangat orang putihnya. Lantaklah. Aku dah tidak ada masa sangat nak jadikan KLCC spot fave aku dah. Aku tengok orang kesitu, pergi tengok wayang, pergi makan dan ada juga yang melepak kat gerai kopi yang dahlah mahal. Aku tak macam tu dah. Syukurlah padaNya. Aku sayang duit aku. KLCC tu tetap akan gah dengan peredaran jenama dan tarikan beli-belah yang bagi aku untuk mereka yang aku boleh cakap, tak sayang duit ke? Totally expensive lah bro. Aku rasa sepi sikit bila terkenang masa dulu. Kat KLCC lah tempat aku jumpa orang dan tengok orang. Hari ni, aku solo. Kedai kat dalam tu sangat mahal dan berjenama. Paling termampu pun, aku beli buku je kat kinokuniya. Tu pun mahal juga namun aku suka ke bookstore tu sebab banyak buku dan majalah yang takde kat tempat lain. Aku beli buku cerita yang kat hati aku memang aku nak. Namun harganya taklah sampai ratusan ribu. Keluar dari kedai tu, aku dihanyutkan oleh iklan-iklan kedai berjenama. Aku rasa tak sanggup nak beli sepasang kasut atau baju yang beratusan ringgit. Kalau masa study dulu, aku kemaruk beli, tu pun jenama cK yang antara seratus ke dua ratus. Syukurlah, aku tak mudah lagi terpedaya dengan branded stuff. Acapkali memang nak berjenama namun, beli yang underdog brand pun dah cukup. Aku jeling je kedai mahal tu di kiri dan kanan. Setakat cuci mata dan mengeluh senyum sebab aku dapat kawal nafsu dari keluarkan kad kredit mahupun berpuluh helai wang kertas lima puluh dari poket. Aku suka perjalanan pergi dan balik KLCC je. Aku dilamun memori berdua. Cukuplah, dengan naik cab, dapat juga aku tengok-tengok bandar KL dari tingkap teksi. Best juga namun aku sunyi sebab selalu bayangkan partner aku yang bawa kereta dan bawa round KL tu. Itu memori dulu. Hari ini, aku going solo. Takpe. Tuhan Maha Penyayang kan? Biar tak berjenama makan pakaiku asalkan aku boleh berjalan dengan rasa cukup. Bila tengok pekerja kat KLCC serta yang bawa lori, motor, cab dan yang tengah bekerja, aku boleh tanya kat diri, mereka ada ke masa nak jalan-jalan seperti aku? So, aku jadikan tanggapan tu sebagai muhasabah. Duit sangat sukar dicari beb. Walau aku ada seribu kat kocek, nak keluarkan untuk beli semata-mata nak berjenama, aku kena fikir berjuta kali. Well, hari ni, aku enjoy the journey to KLCC bukan beli barang mahal kat KLCC. Under Armour, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Coach, Adidas dan yang lelain tu, kirim salam dariku lah ye. Not today you can trick me with your attention. I still believe, jenama cap ayam jauh lagi murah serta memadai lagi at most times ;-)

P/s: here are some of my butt shots for you bros out there. Just simple ass show. Not too big, not too small, just...nice ;D

"Will you...rim me bro?"




Sunday, 29 May 2016

Asian Is The Best

Dear journal,
Penat asyik layan caucasian porn vid. Sometimes tengok orang kita nye stail syok jugak. Lagi feel dan ummph. Sekarang aku minat layan yang Indonesian clip tapi sukar nak dapat online. Ni aku nak share screenshots daripada klip video yang buat aku pancut habis. Same skin, same cock, same look and most importantly, same orgasm bro. Betul tak.
"aku fave posisi ni..ah ah..bro"

"bikin stim kontol bro"

"Bayangkan kite berdua bro.."

"Syok bila feel batang masuk..teringat ex aku"

"ah ah ah...nak pancut"

"sedap"

"Asian is better bro..kontol asia lagi syok sebenarnya..betul?"

So, bagi aku, kalau layan porn Asian lagi-lagi yang Malay or Indonesian, memang syok. Lagi best rasanya. Jom bro apa tunggu lagi he he..;-D


Tuesday, 15 March 2016

Henry Cavill

Dear journal,
Just watched Man of Steel on TV. Emm..dulu tak berapa minat filem ni. Pelakon ni pun aku tak syok sangat. Tapi bila aku amati, sedap gak dia nih. Body ok, muke memang sesuai jadi Superman tu. Nampak kejantanannya. Nanti dia berlakon dengan Ben Affleck dalam upcoming Superman vs Batman tu. Tapi tak berapa minat dengan pemilihan pelakon Batman tu sebab raut muke Ben tu stocky look. Batman patutnya iras macam lean fit kat muke seperti Henry Cavill nih. Baru ngam. Superhero ngam kalau nampak sikit tulang atau lean fit look kat wajah. Tapi tengok ar nanti movie terbaru tu..syok ke tak. Tapi aku memang start fantasi dah tengok pelakon Superman ni. Last aku feeling macam ni time movie Hulk lakonan Eric Bana masa kat kampus dulu. Em macam nak beli je action figure Superman..
                                         
   

Pump!

Dear journal,
Just an ordinary horny morning in the heart of metropolis KL. My me time! Feeling horny and decided to pump my shaft a lil. Tegap has cool pix for a pleasurizable fantasy. So I fantasize with this bodybuilder. A Bruneian guy. He looks fine and really feeling his trunk too. Oh so tight and man, can't help it bro. 
                                             
                                                            "My pump session"
                                             
                                                                    "So tight"
                                             
                                                    "Don't forget your bareback clip"
Well bro, it is just one horny morning before everything. Wish you all are with me :-D


Sunday, 13 March 2016

Rings of Pleasure

Bro
Emm..mana satu nak pakai malam ni ek? Banyak choices nih. Aku minat pulak cock rings. Macam hantaran je bila susun macam ni. Huhu. Maklumlah beb, aku takda peluang nak nikah kahwin tetapi bagi aku, takpe. Cincin kote pun jadikla untuk puaskan diri aku. Jom bro, bercincin getaran kesedapan. 

Tale Of the Red Underwear..Everyday Without A Lover

Hello from somewhere
Outstation one more time. Check in to my fave hotel. Alone. It is okk...
    "..nice ambience and can't help but tease you guys out there"
    "The red..is waiting for you bro"
    "Everyday without a lover..luckily got my crystal fleshjack"

Imagine me jerk off with the fleshjack boys..wish you guys are here with me

Bulge effect

Hi bro
Just a bulging effect..after a long journey


Saturday, 5 March 2016

Aku Bukan Pengembara Dunia

Hello bro
Mengembara. Ramai diantara kita suka pergi jauh, ke luar negara, ke tempat asing dan ke serata dunia. Hobi, kesukaan serta peluang antara faktor-faktor kebolehan seseorang itu mengembara. Hebat, seronok dan tidak dapat di lupakan menjadi perasaan-perasaan natijah daripada pengembaraan. Aku bukan pengembara bro. Dahulu, aku pernah buat pasport semata-mata untuk ke suatu tempat tetapi akhirnya tidak kesampaian. Aku harus pilih untuk tidak pergi. Jika dibandingkan dengan gambar-gambar orang yang dapat berkesempatan ke luar negara, foto dan ceritaku tidak sama. Jauh panggang dari api, seperti langit dan bumi. Aku tak minat nak komen atau jenguk gambar-gambar orang yang berkesempatan pergi jauh dimana-mana paparan media sosial. Ianya virus untukku. Aku bergelar anti-pengembaraan jika terma itu wujud. Aku hanya mampu untuk berada di tempatku sendiri. Percutian atau pengembaraanku hanya wujud difikiran. Orang bilang jauh berjalan luas pemandangan. Tengoklah dunia, seluas alam dan kesyukuran. Bagi aku, cukuplah aku dapat mengembara dalam Malaysia sahaja. Ada orang bisa melakar coretan kisah hasil dari pengembaraan dan percutian. Ada pula kerana kerjaya dan peluang tugasan. Aku tak. Cerita aku sedikit dan kecil. Mungkin bro boleh cakap, kalau nak mengembara atau bercuti, itu kan pilihan hati. Ada duit boleh saja tempah tiket dan pasport. Aku tak. Duit itu sangat susah dan berharga sebenarnya. Tiada yang percuma di dunia ini. Aku tak lagi berminat untuk bercita-cita terbang jauh setinggi angkasa ke kawasan asing semata-mata nak memiliki apa yang aku tiada lihat atau rasa di tempatku. Hujan batu mungkin senantiasa di sini dan hujan emas senantiasa dirasa nun di sana. Namun, jiwaku mati untuk menyatakan jika mengembara sejauh yang mungkin itu seronok. Aku hanya boleh menonton dikaca television tentang banyak tempat asing di luar negara yang menarik. Seribu satu cerita, sejuta pengalaman dihadapi. Rasanya, kalau tak berpeluang mahupun tak ambil peluang ke mana-mana tempat jauh itu pun tidak mengapa. Sebab esok lusa, aku kembali kesini jua. Tiada yang kekal hanya memori. Memori aku dalam soal keseronokan pengembaraan, percutian, mahupun penjelajahan sangat terhad. Tapi, aku bayar dengan duit sendiri. Itu yang aku harus fikirkan. Tidak rugi pun rasanya, tidak melihat dunia asing seperti orang lain atau pelancong yang boleh ke serata pelusuk benua. Aku tahu, dunia ini luas dan ya hanya dengan menonton disaluran layar elektronik sahaja, sudah terbukti kekuasaan Tuhan dengan paparan keagungan alam. Mungkin dahulu aku ada azam, tapi tidak pada hari ini. Pernah sekali, seorang pemandu teksi pernah berkongsi kisahnya padaku. "..masuk Mid Valley ni pun tak pernah lagi." Bayangkan. Saudara itu sudah lama tinggal di kota tetapi mungkin ekoran kerja dan kesempatan yang terhad, tidak menjamin peluangnya untuk bersiar-siar di kompleks membeli-belah tersebut. Aku tergamam dibelakang kerusi pemandu teksi itu. Terdiam pun aku rasakan. Jadi, aku tak kisah, jika tidak bertiket untuk bersuka ria mahupun mencari pengalaman percutian seketika ke tempat yang jauh. Tiada buku coretan kisah mahupun travelog untukku nukilkan. Tiada foto mahupun selfieshots dibalik musim sejuk atau bunga. Sangat tak kisah. Syukurlah bagi orang lain yang telah dan ada pilihan untuk mengembara. Tapi bagi aku bro, terima kasih, aku sudah tidak berminat. Tempat kecil, dekat lagi biasa untukku ini, belum cukup untukku syukuri. Dan waktu serta tika untukku pergi sejauh yang abadi sedang menanti. Aku bukan pengembara dunia. 

Akulelakiberotot

Sunday, 24 January 2016

Well my journal blog is all things sexy

Hey bro
I try to cherish how I feel about myself. No longer a boyfriend, a lover or a scandal to anyone. I have done all and try to live as greatly as I could. This blog may contain sexual stuff that only a minority of us can understand or even accept. Videos and clips may not be entries but other bloggers have done that approach. My blog is all things gay and yes sometimes related to my inner alter ego and indeed about my surrounding emotion. Feel free to comment or drop a line to say hi. I would love to hear from you guys too. Our life is short so make it simple and straightforward. The photos herein are mine and I love to share with you out there because it is a kaleidoscope of my feeling. I want back my blogger status evolve to something nice and perhaps naughty too. Life is meaningful with some occasional sexy things yea? ^_^

Love
Jurnal Arjuna Gym author.
xoxox

Saturday, 23 January 2016

Sedap tengok bodybuilder ni ar

Hi bro
Sedap. Itulah pandangan ALB bila tengok klip video muscleworship Alvin Viernes ni. Dia seorangbodybuilder dan model. 
 "Suke ar tengok dia beb"
Tapi tak pasti jika dia pernah buat video xrated style seperti bodybuilder barat yang berkecimpung dalam industri hiburan porno. Sebelum ni tak perasan saper dia ni. Tapi bila dah browse jadi minat pulak ar. Merembes ALB dibuatnya.
"Ghairah dengan trunk biru dia bro"
Body dia best juga. Tak nampak sangat steroid user. Rupa pun ala Malay look. ALB suke tengok senyuman dia. Kalau dia posing dengan trunk fuh memang syok ar bro tengok. Tadi masa buat kerja sesambil ar pegi download klip muscleworship dia ni. Tak tertahan nafsu. Oops! Terpancut ALB bayangkan dia. Sedap ar huhu.

                                  
 "Tengok kat shot sudut pinggul dia..tali spender tu..syok je"
                                                             "Yang best smile dia ar"
Tapi tak de pulak video dia melancap ke buat sex ke. Kekadang ada je bodybuilder barat yang buat solo show. Tapi harap dia limit diri dia tak kesitu. Seksi juga kalau tak full frontal dia ni. Tetap saya suka. Dia ibarat model otot terbaru saya.

Friday, 22 January 2016

Love in the dark

                                       
   
                                  Well..I just can't control myself bro..you know what I mean
                                                            Boys will be boys I guess
                                                                    Fantasy is great

Saturday, 16 January 2016

Will U be the one ?


Bad Lab

Hari tu lepas gym ALB pergi shopping shower cream. Ternampak brand ni. Looks macho and nice. Perfect ar especially nak feeling kesadoan tu. Suka tengok imej harimau bintang kat depan dia. Bad Lab ni saya tak berapa cam sangat dan dorang ada juga produk-produk penjagaan muka dan rambut yang lain. So ALB chose yang ni dan tengah pakai daily ar. Sedap juga bau dia. Aura lelaki sangat.