Wednesday, 30 November 2016

Tumblr time

Visit my new and running tumblr showcase!
Bonjolan-spender

Xoxox
Alb

Monday, 18 July 2016

Work My Ass Off

Hi bro
Work bro..work. Sempat snap buttfie kejap kat toilet untuk fantasi top diluar tu ;-) 
                                 
                                  
    
   



Saturday, 9 July 2016

Artistic Talent ;-)

Hi jurnal
Best pulak guna Picsplay Pro kat android. Boleh main sticker dan kaler-kaler.
                                   
                                                                      "Cute"
                                   
                                                                      "Nice"
                                   
                                                  "Red memang menghornykan aku"
                                   
                        
                                             "Bebirdd"

Psst..aku bogel jek dalam pics ni beb..tak leh full frontal..haha selebihnye sila bayangkan yer ;-)

Friday, 8 July 2016

Hobi Orang Bujang

Hi journal,
Snapshots fantasi..oopss! Tak leh show terus..ni tengah nak 'naikkan' bebird sesambil layan fave video..jom bro








Purple Bulge

Nak terstim dalam baju melayu 




Tuesday, 5 July 2016

Ko layan gak blog aku beb?

asalamualaikum bro
Mula-mula aku nak ucap terima kasih sebab suka tengok blog aku. Blog ni sekadar suka-suka saja beb. Aku tak akan pernah kenal kamu semua namun bila tengok ada yang nak layan blog aku ni, aku hargai. Aku bikin blog ni sebab nilah satu cara bagi aku lepaskan gian aku terhadap naluriku sendiri. Kita tak mungkin bertemu, tetapi percayalah, aku hargai jika ada walau sebutir zarah kesukaan kau untuk layan post aku. Aku seperti kau juga. Melalui blog ni, aku bisa kongsi apa aku nak dari segi pemikiran aku dalam sudut seksualiti. Lelaki juga perlu rasa seksi serta sensual beb. Jika ada yang kau tak berkenan, tak usahlah layan blog aku. Aku tak paksa. Aku berblog semula sebab aku takde pun fuckbuddy ke, geng orgy ke, bercf ke, lepak sampai larut malam ke dengan bf, dating dengan ons ke apa ke, takde. Aku sendirian berhad harungi gelora lautan seksual ni bro. Aku hargai sesiapa yang boleh faham melalui apa jua post aku di blog ni. Sungguh, jika kita bersua, pasti kau akan terkejut dengan sikap pemalu aku sambil menghirup kopi panas. Dunia naluri aku tak mudah. Blog ni, sekadar platform untukku menonjolkan sentimentaliti. Bila tengok kuantiti pengunjung sekarang kat blog aku, aku senyum juga. Terima kasih bro. Love you.

"..The monsters running wild inside of me"~Faded by Alan Walker

XoXoX
Alb

Friday, 1 July 2016

Hello from the other side

Hi bro & my sexy journal,
Lama tak jenguk blog suka-suka aku ni. So nah, nak kasi tunjuk my bulge..hehe. Fetish pulak dengan my bulge bro..tiap kali pekena trunk merah ni, memang cepat stim dibuatnye. Sekarang tengah cuba urut batin. Saje nak mantapkan. Malas nak cari tukang urut. Ada satu ustaz kat shah alam tapi poyo je bila kite tanye pasal urut batin. Nasib baik dapat tengok video urut lain kat FB dan tumblr aritu. Dapat praktis. Tukang urut pun bukan magician sangat. Baik buat sendiri. Ade minyak tapa dah boleh urut. Sekarang dah besar sikit. Bolehlah cukup rase. 




Wednesday, 1 June 2016

Not your typical Tegap TV Sado Guy!

Hi journal
Teman sebilik takde so aku workout dalam bilik. Bogel. Syok jugak rasa. Mesti korang sering tengok dan layan ahli bina badan yang kat tegap tv tu kan bro? Dorang tu tersado lebih. Aku suka jugak layan gambar bodybuilder kat situ. Especially tengok bonjol dalam spender dorang yang skimpy dan kecik je tu. Stim jugak dibuatnye. Aku takde kemaruk nak berotot sampai diet, makan steroid serta berurat besar. Aku not like that. Aku biase je. Workout ringan dalam bilik hotel memang kegemaranku. Rasa stim je. Sampai mazi terkuar beb sebab stim lebih. Seronok. Imagine me naked while push up bro with my cock hardening like a rock! Wish you can see me now.
"Selfie jap sesambil tercungap masa workout"

"Working out dalam bogel. Best"

"Oops..CENSOREDDD!"

Apa pun, cukuplah what I gain in my muscles so far. Buat pe nak bertanding bagai kan? 






J.Q.K Super seXXXy Spender

'Yo dude!
Just feelin' notty in my sexy spender. Tanggalkan jap beb..I know you want to..;-)



"Alamak..dah bogel ar bro..huk huk..pe nak wat yer?"

Yang tengah layan blog aku kat lunch hour tu..sorok sikit bro,.nanti kantoi..huhu..nanti bos tengok susah..kalau bos korang macam kite takpe gak..hahaha..jangan marah ek. Cium kang baru taw..kalau stim sangat tu..gi ar gents ke toilet ke kejap dan unzip dan lepaskann pe yang patut k..huhu..gurau je k. Mmuah.

Xoxox
Akulelakiberotot 

Monday, 30 May 2016

Not a Superstar

Hello journal,
Just now, I browsed an instagram profile of a young bodybuilder with his selfie alongside another. Somehow it makes me realize when I was at his age, bodybuilding career was just a dream. Today, many guys are into this scene. They join tournaments and get instant camera attention not forgetting tons of followers on social media. For who I am today, such hype scenario is not written in my destiny. I am merely a typical 'kampung' gymguy. I am no superstar. I am no famous. I am no way near any stage or trophies. My bodybuilding stage is only in my spirit. It is unreal. My body is a regular. I do not diet nor crave for photographers' shots. If you think I have it all, think again bro. I am just an ordinary guy. My spirit torn apart everytime I see those Facebook photos or instagram uploads that used to create aspirations. Now, they become provocations. My muscle building is not grand. It is very simple. I do not own a name in the bodybuilding world. Yet, it is my lifestyle to build my self inside the gym. But, it is not my life to compete. I believe many other guys out there who read this particular post do aspire to be bodybuilders or at least a gymfreak. I am just a wannabe. Not your exclusive instagram profiler who uploads biceps shots or selfies with his bodybuilder buddy. I wake up and sleep in a silence of a dying bodybuilding spirit. What I want is to continue build muscle without anyone following me like I am a star and gain muscle as natural as possible. So long as God gives life within me, so long will I always be a gymguy. Peace.





Going Solo in KLCC

Dear journal,
What is it about going to KLCC? Dulu, kat situlah spot faveret aku untuk jalan-jalan. Hari ni setelah berbulan lamanya aku tak jejak ke situ, aku terfikir KLCC ni tak ada apa sangat. Memanglah, orang tak henti-henti ke situ saban minggu dan setiap hari. Tapi, bagi aku tempat tu tak sehebat mana dah. Hari ni aku sanggup naik cab ke KLCC semata-mata nak berkunjung ke situ. Well, sama je kiri dan kanan. Perasaan gah dan megah tu tetap wujud. Kedai berjenama, barang antarabangsa, harga melambung ratusan ribu, dan iklan tarikan pelanggan yang sangat orang putihnya. Lantaklah. Aku dah tidak ada masa sangat nak jadikan KLCC spot fave aku dah. Aku tengok orang kesitu, pergi tengok wayang, pergi makan dan ada juga yang melepak kat gerai kopi yang dahlah mahal. Aku tak macam tu dah. Syukurlah padaNya. Aku sayang duit aku. KLCC tu tetap akan gah dengan peredaran jenama dan tarikan beli-belah yang bagi aku untuk mereka yang aku boleh cakap, tak sayang duit ke? Totally expensive lah bro. Aku rasa sepi sikit bila terkenang masa dulu. Kat KLCC lah tempat aku jumpa orang dan tengok orang. Hari ni, aku solo. Kedai kat dalam tu sangat mahal dan berjenama. Paling termampu pun, aku beli buku je kat kinokuniya. Tu pun mahal juga namun aku suka ke bookstore tu sebab banyak buku dan majalah yang takde kat tempat lain. Aku beli buku cerita yang kat hati aku memang aku nak. Namun harganya taklah sampai ratusan ribu. Keluar dari kedai tu, aku dihanyutkan oleh iklan-iklan kedai berjenama. Aku rasa tak sanggup nak beli sepasang kasut atau baju yang beratusan ringgit. Kalau masa study dulu, aku kemaruk beli, tu pun jenama cK yang antara seratus ke dua ratus. Syukurlah, aku tak mudah lagi terpedaya dengan branded stuff. Acapkali memang nak berjenama namun, beli yang underdog brand pun dah cukup. Aku jeling je kedai mahal tu di kiri dan kanan. Setakat cuci mata dan mengeluh senyum sebab aku dapat kawal nafsu dari keluarkan kad kredit mahupun berpuluh helai wang kertas lima puluh dari poket. Aku suka perjalanan pergi dan balik KLCC je. Aku dilamun memori berdua. Cukuplah, dengan naik cab, dapat juga aku tengok-tengok bandar KL dari tingkap teksi. Best juga namun aku sunyi sebab selalu bayangkan partner aku yang bawa kereta dan bawa round KL tu. Itu memori dulu. Hari ini, aku going solo. Takpe. Tuhan Maha Penyayang kan? Biar tak berjenama makan pakaiku asalkan aku boleh berjalan dengan rasa cukup. Bila tengok pekerja kat KLCC serta yang bawa lori, motor, cab dan yang tengah bekerja, aku boleh tanya kat diri, mereka ada ke masa nak jalan-jalan seperti aku? So, aku jadikan tanggapan tu sebagai muhasabah. Duit sangat sukar dicari beb. Walau aku ada seribu kat kocek, nak keluarkan untuk beli semata-mata nak berjenama, aku kena fikir berjuta kali. Well, hari ni, aku enjoy the journey to KLCC bukan beli barang mahal kat KLCC. Under Armour, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Coach, Adidas dan yang lelain tu, kirim salam dariku lah ye. Not today you can trick me with your attention. I still believe, jenama cap ayam jauh lagi murah serta memadai lagi at most times ;-)

P/s: here are some of my butt shots for you bros out there. Just simple ass show. Not too big, not too small, just...nice ;D

"Will you...rim me bro?"




Sunday, 29 May 2016

Spender Faveret Andrew C

Hi bro
Aku nak share gambar spender Andrew C ni. Lama tak pakai. Aku ingat lagi time beli kat area Sungei Wang masa study dulu. Time tu, kedai spender ni nampak kecik je, dalam plaza tu. Kedai dia ala-ala gerai yang terbuka. Masa beli tu, siap boleh try lagi. First time beli spender boleh try. So aku try dalam fitting room yang bertutupkan langsir je. Rasa bogel je. Best, sebab boleh try dulu sebelum beli. Tapi tak lama lepas tu, kedai tu tutup. Entahlah. Brand ni antarabangsa. Memang golongan gay kat US selalu pekena especially dalam gayporn dorang. Website dia memang very erotic dengan banyak klip iklan spender ni. Aku suka design ni, sebab kasi bonjol je kepala kote bila pakai. Pouch look. So nah tengok ar. Stim dibuatnye bila pakai. Wish you are here with me bro. Boleh gak tanggalkan terus..huhu



"Sedap dan seksi"



Asian Is The Best

Dear journal,
Penat asyik layan caucasian porn vid. Sometimes tengok orang kita nye stail syok jugak. Lagi feel dan ummph. Sekarang aku minat layan yang Indonesian clip tapi sukar nak dapat online. Ni aku nak share screenshots daripada klip video yang buat aku pancut habis. Same skin, same cock, same look and most importantly, same orgasm bro. Betul tak.
"aku fave posisi ni..ah ah..bro"

"bikin stim kontol bro"

"Bayangkan kite berdua bro.."

"Syok bila feel batang masuk..teringat ex aku"

"ah ah ah...nak pancut"

"sedap"

"Asian is better bro..kontol asia lagi syok sebenarnya..betul?"

So, bagi aku, kalau layan porn Asian lagi-lagi yang Malay or Indonesian, memang syok. Lagi best rasanya. Jom bro apa tunggu lagi he he..;-D


Monday, 16 May 2016

Fave BJ Scenes

Dear journal,
Aku suka tengok video blowjob ni. Trucker ni isap bepeluh-peluh..sedap





Fuh bro! Masyukk. Suka tengok ekspresi lelaki tu. Best time mani kat bibir dia. Feel bro. Stim! Berpeluh-peluh dia. Aku layan dari gayfuror ni. Timsuck memang best. Oit, yang tengah kat ofis tu, jangan tenung blog aku lama-lama, gi siapkan keje dulu..huhu. Jangan masuk ke toilet pulak pas ni untuk tuut dah lah ye..kiki :D


Clean Shaven Stylo

Dear journal and my bros out there,
Just trimmed my fantasy hair down there..love the new look. Super clean. You can look but can't touch ;-)
                     "Love the nipps bro..."

                    "Come and get me bro.."
   
           "Tengok tak urat kat kote tu bro.."
    
                         "Sharing is caring :-)"

So, stim la tu kan..haha...okk beb. See u later

Saturday, 30 April 2016

Buku Skrap Outstation (18sx)

Dear jurnalku,
Some snapshots of what's going on on my outstation tour

My fave hotel room..
       

..The morning after..
        

Just me looking outside..
        

Two army trucks outside my room..made me fantasize an orgy with them inside..
        

Pumping cock while fantasizing the army boys..ah..ahh
         

Nice stay. Where are thou bro?
         

Nekkid..hikk
         

Shopped my low hip briefs. Fond of them..
          

Butt..
        

My toy..
       

Well..lots more in store but I can show you guys the epitome of my brief episode touring Kota Kinabalu this time. Who knows, after this, you and I can share the fun together too ;-)

Need time to splash some orgasm juice now, (wink*)
Till then
XoXoX