Monday, 30 May 2016

Not a Superstar

Hello journal,
Just now, I browsed an instagram profile of a young bodybuilder with his selfie alongside another. Somehow it makes me realize when I was at his age, bodybuilding career was just a dream. Today, many guys are into this scene. They join tournaments and get instant camera attention not forgetting tons of followers on social media. For who I am today, such hype scenario is not written in my destiny. I am merely a typical 'kampung' gymguy. I am no superstar. I am no famous. I am no way near any stage or trophies. My bodybuilding stage is only in my spirit. It is unreal. My body is a regular. I do not diet nor crave for photographers' shots. If you think I have it all, think again bro. I am just an ordinary guy. My spirit torn apart everytime I see those Facebook photos or instagram uploads that used to create aspirations. Now, they become provocations. My muscle building is not grand. It is very simple. I do not own a name in the bodybuilding world. Yet, it is my lifestyle to build my self inside the gym. But, it is not my life to compete. I believe many other guys out there who read this particular post do aspire to be bodybuilders or at least a gymfreak. I am just a wannabe. Not your exclusive instagram profiler who uploads biceps shots or selfies with his bodybuilder buddy. I wake up and sleep in a silence of a dying bodybuilding spirit. What I want is to continue build muscle without anyone following me like I am a star and gain muscle as natural as possible. So long as God gives life within me, so long will I always be a gymguy. Peace.





Going Solo in KLCC

Dear journal,
What is it about going to KLCC? Dulu, kat situlah spot faveret aku untuk jalan-jalan. Hari ni setelah berbulan lamanya aku tak jejak ke situ, aku terfikir KLCC ni tak ada apa sangat. Memanglah, orang tak henti-henti ke situ saban minggu dan setiap hari. Tapi, bagi aku tempat tu tak sehebat mana dah. Hari ni aku sanggup naik cab ke KLCC semata-mata nak berkunjung ke situ. Well, sama je kiri dan kanan. Perasaan gah dan megah tu tetap wujud. Kedai berjenama, barang antarabangsa, harga melambung ratusan ribu, dan iklan tarikan pelanggan yang sangat orang putihnya. Lantaklah. Aku dah tidak ada masa sangat nak jadikan KLCC spot fave aku dah. Aku tengok orang kesitu, pergi tengok wayang, pergi makan dan ada juga yang melepak kat gerai kopi yang dahlah mahal. Aku tak macam tu dah. Syukurlah padaNya. Aku sayang duit aku. KLCC tu tetap akan gah dengan peredaran jenama dan tarikan beli-belah yang bagi aku untuk mereka yang aku boleh cakap, tak sayang duit ke? Totally expensive lah bro. Aku rasa sepi sikit bila terkenang masa dulu. Kat KLCC lah tempat aku jumpa orang dan tengok orang. Hari ni, aku solo. Kedai kat dalam tu sangat mahal dan berjenama. Paling termampu pun, aku beli buku je kat kinokuniya. Tu pun mahal juga namun aku suka ke bookstore tu sebab banyak buku dan majalah yang takde kat tempat lain. Aku beli buku cerita yang kat hati aku memang aku nak. Namun harganya taklah sampai ratusan ribu. Keluar dari kedai tu, aku dihanyutkan oleh iklan-iklan kedai berjenama. Aku rasa tak sanggup nak beli sepasang kasut atau baju yang beratusan ringgit. Kalau masa study dulu, aku kemaruk beli, tu pun jenama cK yang antara seratus ke dua ratus. Syukurlah, aku tak mudah lagi terpedaya dengan branded stuff. Acapkali memang nak berjenama namun, beli yang underdog brand pun dah cukup. Aku jeling je kedai mahal tu di kiri dan kanan. Setakat cuci mata dan mengeluh senyum sebab aku dapat kawal nafsu dari keluarkan kad kredit mahupun berpuluh helai wang kertas lima puluh dari poket. Aku suka perjalanan pergi dan balik KLCC je. Aku dilamun memori berdua. Cukuplah, dengan naik cab, dapat juga aku tengok-tengok bandar KL dari tingkap teksi. Best juga namun aku sunyi sebab selalu bayangkan partner aku yang bawa kereta dan bawa round KL tu. Itu memori dulu. Hari ini, aku going solo. Takpe. Tuhan Maha Penyayang kan? Biar tak berjenama makan pakaiku asalkan aku boleh berjalan dengan rasa cukup. Bila tengok pekerja kat KLCC serta yang bawa lori, motor, cab dan yang tengah bekerja, aku boleh tanya kat diri, mereka ada ke masa nak jalan-jalan seperti aku? So, aku jadikan tanggapan tu sebagai muhasabah. Duit sangat sukar dicari beb. Walau aku ada seribu kat kocek, nak keluarkan untuk beli semata-mata nak berjenama, aku kena fikir berjuta kali. Well, hari ni, aku enjoy the journey to KLCC bukan beli barang mahal kat KLCC. Under Armour, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Coach, Adidas dan yang lelain tu, kirim salam dariku lah ye. Not today you can trick me with your attention. I still believe, jenama cap ayam jauh lagi murah serta memadai lagi at most times ;-)

P/s: here are some of my butt shots for you bros out there. Just simple ass show. Not too big, not too small, just...nice ;D

"Will you...rim me bro?"




Sunday, 29 May 2016

Spender Faveret Andrew C

Hi bro
Aku nak share gambar spender Andrew C ni. Lama tak pakai. Aku ingat lagi time beli kat area Sungei Wang masa study dulu. Time tu, kedai spender ni nampak kecik je, dalam plaza tu. Kedai dia ala-ala gerai yang terbuka. Masa beli tu, siap boleh try lagi. First time beli spender boleh try. So aku try dalam fitting room yang bertutupkan langsir je. Rasa bogel je. Best, sebab boleh try dulu sebelum beli. Tapi tak lama lepas tu, kedai tu tutup. Entahlah. Brand ni antarabangsa. Memang golongan gay kat US selalu pekena especially dalam gayporn dorang. Website dia memang very erotic dengan banyak klip iklan spender ni. Aku suka design ni, sebab kasi bonjol je kepala kote bila pakai. Pouch look. So nah tengok ar. Stim dibuatnye bila pakai. Wish you are here with me bro. Boleh gak tanggalkan terus..huhu



"Sedap dan seksi"



Asian Is The Best

Dear journal,
Penat asyik layan caucasian porn vid. Sometimes tengok orang kita nye stail syok jugak. Lagi feel dan ummph. Sekarang aku minat layan yang Indonesian clip tapi sukar nak dapat online. Ni aku nak share screenshots daripada klip video yang buat aku pancut habis. Same skin, same cock, same look and most importantly, same orgasm bro. Betul tak.
"aku fave posisi ni..ah ah..bro"

"bikin stim kontol bro"

"Bayangkan kite berdua bro.."

"Syok bila feel batang masuk..teringat ex aku"

"ah ah ah...nak pancut"

"sedap"

"Asian is better bro..kontol asia lagi syok sebenarnya..betul?"

So, bagi aku, kalau layan porn Asian lagi-lagi yang Malay or Indonesian, memang syok. Lagi best rasanya. Jom bro apa tunggu lagi he he..;-D


Monday, 16 May 2016

Fave BJ Scenes

Dear journal,
Aku suka tengok video blowjob ni. Trucker ni isap bepeluh-peluh..sedap





Fuh bro! Masyukk. Suka tengok ekspresi lelaki tu. Best time mani kat bibir dia. Feel bro. Stim! Berpeluh-peluh dia. Aku layan dari gayfuror ni. Timsuck memang best. Oit, yang tengah kat ofis tu, jangan tenung blog aku lama-lama, gi siapkan keje dulu..huhu. Jangan masuk ke toilet pulak pas ni untuk tuut dah lah ye..kiki :D


Clean Shaven Stylo

Dear journal and my bros out there,
Just trimmed my fantasy hair down there..love the new look. Super clean. You can look but can't touch ;-)
                     "Love the nipps bro..."

                    "Come and get me bro.."
   
           "Tengok tak urat kat kote tu bro.."
    
                         "Sharing is caring :-)"

So, stim la tu kan..haha...okk beb. See u later