Tuesday, 15 March 2016

Henry Cavill

Dear journal,
Just watched Man of Steel on TV. Emm..dulu tak berapa minat filem ni. Pelakon ni pun aku tak syok sangat. Tapi bila aku amati, sedap gak dia nih. Body ok, muke memang sesuai jadi Superman tu. Nampak kejantanannya. Nanti dia berlakon dengan Ben Affleck dalam upcoming Superman vs Batman tu. Tapi tak berapa minat dengan pemilihan pelakon Batman tu sebab raut muke Ben tu stocky look. Batman patutnya iras macam lean fit kat muke seperti Henry Cavill nih. Baru ngam. Superhero ngam kalau nampak sikit tulang atau lean fit look kat wajah. Tapi tengok ar nanti movie terbaru tu..syok ke tak. Tapi aku memang start fantasi dah tengok pelakon Superman ni. Last aku feeling macam ni time movie Hulk lakonan Eric Bana masa kat kampus dulu. Em macam nak beli je action figure Superman..
                                         
   

Pump!

Dear journal,
Just an ordinary horny morning in the heart of metropolis KL. My me time! Feeling horny and decided to pump my shaft a lil. Tegap has cool pix for a pleasurizable fantasy. So I fantasize with this bodybuilder. A Bruneian guy. He looks fine and really feeling his trunk too. Oh so tight and man, can't help it bro. 
                                             
                                                            "My pump session"
                                             
                                                                    "So tight"
                                             
                                                    "Don't forget your bareback clip"
Well bro, it is just one horny morning before everything. Wish you all are with me :-D


Sunday, 13 March 2016

Rings of Pleasure

Bro
Emm..mana satu nak pakai malam ni ek? Banyak choices nih. Aku minat pulak cock rings. Macam hantaran je bila susun macam ni. Huhu. Maklumlah beb, aku takda peluang nak nikah kahwin tetapi bagi aku, takpe. Cincin kote pun jadikla untuk puaskan diri aku. Jom bro, bercincin getaran kesedapan. 

Tale Of the Red Underwear..Everyday Without A Lover

Hello from somewhere
Outstation one more time. Check in to my fave hotel. Alone. It is okk...
    "..nice ambience and can't help but tease you guys out there"
    "The red..is waiting for you bro"
    "Everyday without a lover..luckily got my crystal fleshjack"

Imagine me jerk off with the fleshjack boys..wish you guys are here with me

Bulge effect

Hi bro
Just a bulging effect..after a long journey


Saturday, 5 March 2016

Aku Bukan Pengembara Dunia

Hello bro
Mengembara. Ramai diantara kita suka pergi jauh, ke luar negara, ke tempat asing dan ke serata dunia. Hobi, kesukaan serta peluang antara faktor-faktor kebolehan seseorang itu mengembara. Hebat, seronok dan tidak dapat di lupakan menjadi perasaan-perasaan natijah daripada pengembaraan. Aku bukan pengembara bro. Dahulu, aku pernah buat pasport semata-mata untuk ke suatu tempat tetapi akhirnya tidak kesampaian. Aku harus pilih untuk tidak pergi. Jika dibandingkan dengan gambar-gambar orang yang dapat berkesempatan ke luar negara, foto dan ceritaku tidak sama. Jauh panggang dari api, seperti langit dan bumi. Aku tak minat nak komen atau jenguk gambar-gambar orang yang berkesempatan pergi jauh dimana-mana paparan media sosial. Ianya virus untukku. Aku bergelar anti-pengembaraan jika terma itu wujud. Aku hanya mampu untuk berada di tempatku sendiri. Percutian atau pengembaraanku hanya wujud difikiran. Orang bilang jauh berjalan luas pemandangan. Tengoklah dunia, seluas alam dan kesyukuran. Bagi aku, cukuplah aku dapat mengembara dalam Malaysia sahaja. Ada orang bisa melakar coretan kisah hasil dari pengembaraan dan percutian. Ada pula kerana kerjaya dan peluang tugasan. Aku tak. Cerita aku sedikit dan kecil. Mungkin bro boleh cakap, kalau nak mengembara atau bercuti, itu kan pilihan hati. Ada duit boleh saja tempah tiket dan pasport. Aku tak. Duit itu sangat susah dan berharga sebenarnya. Tiada yang percuma di dunia ini. Aku tak lagi berminat untuk bercita-cita terbang jauh setinggi angkasa ke kawasan asing semata-mata nak memiliki apa yang aku tiada lihat atau rasa di tempatku. Hujan batu mungkin senantiasa di sini dan hujan emas senantiasa dirasa nun di sana. Namun, jiwaku mati untuk menyatakan jika mengembara sejauh yang mungkin itu seronok. Aku hanya boleh menonton dikaca television tentang banyak tempat asing di luar negara yang menarik. Seribu satu cerita, sejuta pengalaman dihadapi. Rasanya, kalau tak berpeluang mahupun tak ambil peluang ke mana-mana tempat jauh itu pun tidak mengapa. Sebab esok lusa, aku kembali kesini jua. Tiada yang kekal hanya memori. Memori aku dalam soal keseronokan pengembaraan, percutian, mahupun penjelajahan sangat terhad. Tapi, aku bayar dengan duit sendiri. Itu yang aku harus fikirkan. Tidak rugi pun rasanya, tidak melihat dunia asing seperti orang lain atau pelancong yang boleh ke serata pelusuk benua. Aku tahu, dunia ini luas dan ya hanya dengan menonton disaluran layar elektronik sahaja, sudah terbukti kekuasaan Tuhan dengan paparan keagungan alam. Mungkin dahulu aku ada azam, tapi tidak pada hari ini. Pernah sekali, seorang pemandu teksi pernah berkongsi kisahnya padaku. "..masuk Mid Valley ni pun tak pernah lagi." Bayangkan. Saudara itu sudah lama tinggal di kota tetapi mungkin ekoran kerja dan kesempatan yang terhad, tidak menjamin peluangnya untuk bersiar-siar di kompleks membeli-belah tersebut. Aku tergamam dibelakang kerusi pemandu teksi itu. Terdiam pun aku rasakan. Jadi, aku tak kisah, jika tidak bertiket untuk bersuka ria mahupun mencari pengalaman percutian seketika ke tempat yang jauh. Tiada buku coretan kisah mahupun travelog untukku nukilkan. Tiada foto mahupun selfieshots dibalik musim sejuk atau bunga. Sangat tak kisah. Syukurlah bagi orang lain yang telah dan ada pilihan untuk mengembara. Tapi bagi aku bro, terima kasih, aku sudah tidak berminat. Tempat kecil, dekat lagi biasa untukku ini, belum cukup untukku syukuri. Dan waktu serta tika untukku pergi sejauh yang abadi sedang menanti. Aku bukan pengembara dunia. 

Akulelakiberotot