Sunday, 24 January 2016

Well my journal blog is all things sexy

Hey bro
I try to cherish how I feel about myself. No longer a boyfriend, a lover or a scandal to anyone. I have done all and try to live as greatly as I could. This blog may contain sexual stuff that only a minority of us can understand or even accept. Videos and clips may not be entries but other bloggers have done that approach. My blog is all things gay and yes sometimes related to my inner alter ego and indeed about my surrounding emotion. Feel free to comment or drop a line to say hi. I would love to hear from you guys too. Our life is short so make it simple and straightforward. The photos herein are mine and I love to share with you out there because it is a kaleidoscope of my feeling. I want back my blogger status evolve to something nice and perhaps naughty too. Life is meaningful with some occasional sexy things yea? ^_^

Love
Jurnal Arjuna Gym author.
xoxox

Saturday, 23 January 2016

Sedap tengok bodybuilder ni ar

Hi bro
Sedap. Itulah pandangan ALB bila tengok klip video muscleworship Alvin Viernes ni. Dia seorangbodybuilder dan model. 
 "Suke ar tengok dia beb"
Tapi tak pasti jika dia pernah buat video xrated style seperti bodybuilder barat yang berkecimpung dalam industri hiburan porno. Sebelum ni tak perasan saper dia ni. Tapi bila dah browse jadi minat pulak ar. Merembes ALB dibuatnya.
"Ghairah dengan trunk biru dia bro"
Body dia best juga. Tak nampak sangat steroid user. Rupa pun ala Malay look. ALB suke tengok senyuman dia. Kalau dia posing dengan trunk fuh memang syok ar bro tengok. Tadi masa buat kerja sesambil ar pegi download klip muscleworship dia ni. Tak tertahan nafsu. Oops! Terpancut ALB bayangkan dia. Sedap ar huhu.

                                  
 "Tengok kat shot sudut pinggul dia..tali spender tu..syok je"
                                                             "Yang best smile dia ar"
Tapi tak de pulak video dia melancap ke buat sex ke. Kekadang ada je bodybuilder barat yang buat solo show. Tapi harap dia limit diri dia tak kesitu. Seksi juga kalau tak full frontal dia ni. Tetap saya suka. Dia ibarat model otot terbaru saya.

Friday, 22 January 2016

Love in the dark

                                       
   
                                  Well..I just can't control myself bro..you know what I mean
                                                            Boys will be boys I guess
                                                                    Fantasy is great

Saturday, 16 January 2016

Will U be the one ?


Bad Lab

Hari tu lepas gym ALB pergi shopping shower cream. Ternampak brand ni. Looks macho and nice. Perfect ar especially nak feeling kesadoan tu. Suka tengok imej harimau bintang kat depan dia. Bad Lab ni saya tak berapa cam sangat dan dorang ada juga produk-produk penjagaan muka dan rambut yang lain. So ALB chose yang ni dan tengah pakai daily ar. Sedap juga bau dia. Aura lelaki sangat.