Monday, 18 July 2016

Work My Ass Off

Hi bro
Work bro..work. Sempat snap buttfie kejap kat toilet untuk fantasi top diluar tu ;-) 
                                 
                                  
    
   



Saturday, 9 July 2016

Artistic Talent ;-)

Hi jurnal
Best pulak guna Picsplay Pro kat android. Boleh main sticker dan kaler-kaler.
                                   
                                                                      "Cute"
                                   
                                                                      "Nice"
                                   
                                                  "Red memang menghornykan aku"
                                   
                        
                                             "Bebirdd"

Psst..aku bogel jek dalam pics ni beb..tak leh full frontal..haha selebihnye sila bayangkan yer ;-)

Friday, 8 July 2016

Hobi Orang Bujang

Hi journal,
Snapshots fantasi..oopss! Tak leh show terus..ni tengah nak 'naikkan' bebird sesambil layan fave video..jom bro








Purple Bulge

Nak terstim dalam baju melayu 




Tuesday, 5 July 2016

Ko layan gak blog aku beb?

asalamualaikum bro
Mula-mula aku nak ucap terima kasih sebab suka tengok blog aku. Blog ni sekadar suka-suka saja beb. Aku tak akan pernah kenal kamu semua namun bila tengok ada yang nak layan blog aku ni, aku hargai. Aku bikin blog ni sebab nilah satu cara bagi aku lepaskan gian aku terhadap naluriku sendiri. Kita tak mungkin bertemu, tetapi percayalah, aku hargai jika ada walau sebutir zarah kesukaan kau untuk layan post aku. Aku seperti kau juga. Melalui blog ni, aku bisa kongsi apa aku nak dari segi pemikiran aku dalam sudut seksualiti. Lelaki juga perlu rasa seksi serta sensual beb. Jika ada yang kau tak berkenan, tak usahlah layan blog aku. Aku tak paksa. Aku berblog semula sebab aku takde pun fuckbuddy ke, geng orgy ke, bercf ke, lepak sampai larut malam ke dengan bf, dating dengan ons ke apa ke, takde. Aku sendirian berhad harungi gelora lautan seksual ni bro. Aku hargai sesiapa yang boleh faham melalui apa jua post aku di blog ni. Sungguh, jika kita bersua, pasti kau akan terkejut dengan sikap pemalu aku sambil menghirup kopi panas. Dunia naluri aku tak mudah. Blog ni, sekadar platform untukku menonjolkan sentimentaliti. Bila tengok kuantiti pengunjung sekarang kat blog aku, aku senyum juga. Terima kasih bro. Love you.

"..The monsters running wild inside of me"~Faded by Alan Walker

XoXoX
Alb

Friday, 1 July 2016

Hello from the other side

Hi bro & my sexy journal,
Lama tak jenguk blog suka-suka aku ni. So nah, nak kasi tunjuk my bulge..hehe. Fetish pulak dengan my bulge bro..tiap kali pekena trunk merah ni, memang cepat stim dibuatnye. Sekarang tengah cuba urut batin. Saje nak mantapkan. Malas nak cari tukang urut. Ada satu ustaz kat shah alam tapi poyo je bila kite tanye pasal urut batin. Nasib baik dapat tengok video urut lain kat FB dan tumblr aritu. Dapat praktis. Tukang urut pun bukan magician sangat. Baik buat sendiri. Ade minyak tapa dah boleh urut. Sekarang dah besar sikit. Bolehlah cukup rase. 




Wednesday, 1 June 2016

Not your typical Tegap TV Sado Guy!

Hi journal
Teman sebilik takde so aku workout dalam bilik. Bogel. Syok jugak rasa. Mesti korang sering tengok dan layan ahli bina badan yang kat tegap tv tu kan bro? Dorang tu tersado lebih. Aku suka jugak layan gambar bodybuilder kat situ. Especially tengok bonjol dalam spender dorang yang skimpy dan kecik je tu. Stim jugak dibuatnye. Aku takde kemaruk nak berotot sampai diet, makan steroid serta berurat besar. Aku not like that. Aku biase je. Workout ringan dalam bilik hotel memang kegemaranku. Rasa stim je. Sampai mazi terkuar beb sebab stim lebih. Seronok. Imagine me naked while push up bro with my cock hardening like a rock! Wish you can see me now.
"Selfie jap sesambil tercungap masa workout"

"Working out dalam bogel. Best"

"Oops..CENSOREDDD!"

Apa pun, cukuplah what I gain in my muscles so far. Buat pe nak bertanding bagai kan?