Wednesday, 1 June 2016

Not your typical Tegap TV Sado Guy!

Hi journal
Teman sebilik takde so aku workout dalam bilik. Bogel. Syok jugak rasa. Mesti korang sering tengok dan layan ahli bina badan yang kat tegap tv tu kan bro? Dorang tu tersado lebih. Aku suka jugak layan gambar bodybuilder kat situ. Especially tengok bonjol dalam spender dorang yang skimpy dan kecik je tu. Stim jugak dibuatnye. Aku takde kemaruk nak berotot sampai diet, makan steroid serta berurat besar. Aku not like that. Aku biase je. Workout ringan dalam bilik hotel memang kegemaranku. Rasa stim je. Sampai mazi terkuar beb sebab stim lebih. Seronok. Imagine me naked while push up bro with my cock hardening like a rock! Wish you can see me now.
"Selfie jap sesambil tercungap masa workout"

"Working out dalam bogel. Best"

"Oops..CENSOREDDD!"

Apa pun, cukuplah what I gain in my muscles so far. Buat pe nak bertanding bagai kan? 






J.Q.K Super seXXXy Spender

'Yo dude!
Just feelin' notty in my sexy spender. Tanggalkan jap beb..I know you want to..;-)



"Alamak..dah bogel ar bro..huk huk..pe nak wat yer?"

Yang tengah layan blog aku kat lunch hour tu..sorok sikit bro,.nanti kantoi..huhu..nanti bos tengok susah..kalau bos korang macam kite takpe gak..hahaha..jangan marah ek. Cium kang baru taw..kalau stim sangat tu..gi ar gents ke toilet ke kejap dan unzip dan lepaskann pe yang patut k..huhu..gurau je k. Mmuah.

Xoxox
Akulelakiberotot