Sunday, 29 May 2016

Spender Faveret Andrew C

Hi bro
Aku nak share gambar spender Andrew C ni. Lama tak pakai. Aku ingat lagi time beli kat area Sungei Wang masa study dulu. Time tu, kedai spender ni nampak kecik je, dalam plaza tu. Kedai dia ala-ala gerai yang terbuka. Masa beli tu, siap boleh try lagi. First time beli spender boleh try. So aku try dalam fitting room yang bertutupkan langsir je. Rasa bogel je. Best, sebab boleh try dulu sebelum beli. Tapi tak lama lepas tu, kedai tu tutup. Entahlah. Brand ni antarabangsa. Memang golongan gay kat US selalu pekena especially dalam gayporn dorang. Website dia memang very erotic dengan banyak klip iklan spender ni. Aku suka design ni, sebab kasi bonjol je kepala kote bila pakai. Pouch look. So nah tengok ar. Stim dibuatnye bila pakai. Wish you are here with me bro. Boleh gak tanggalkan terus..huhu



"Sedap dan seksi"



No comments:

Post a Comment