Saturday, 26 March 2016

Ketagih

Hi jurnal,
Ketagih. Aku sangat ketagih dengan pornografi homoseksual. Well, bro, I cannot simply sleep around you see. Thus, watching porn is a prozac to me. It is to my feeling's desire. Bila melayan aksi seks antara pelakon porno yang gay memang teruja rasanya. Lebih-lebih lagi bila kamera difokus pada pergerakan batang masuk lubang. Aku tak tahu pasal kau bro, tapi aku tahu, porno sedikit sebanyak mengurangkan perasaan nafsu aku. Suka juga bila tengok bubble butt sang top turun naik. Bila fokus pada bontot top yang sibuk fuck sang bottom, syok je. Lagi-lagi jika bontot top tu pejal berotot. Aku minat aksi top bertiarap atas belakang sang bottom. Melekapkan badan sambil bontot turun naik kesedapan. Aku suka tengok ekspresi dan gerak tubuh lelaki berotot gay yang berpeluh kenikmatan sedang beraksi di katil beb. Syok tengok. Memang feel habis seolah-olah kita rasa apa yang top atau bottom tu rasa. Top ke bottom ke, sama je. Saling memerlukan untuk ke puncak. Beb, jangan tipu, kau pun layan porno juga kan? Pasti kau akan berfantasi non-stop hingga puncak air nak terkeluar. Rasa syok tatkala kita membayangkan lelaki yang kita nak sangat bermain bersama dan memuaskan kita seperti aksi pelakon porno. Aku sering bayangkan seseorang ni walau aku tahu ianya cuma imaginasiku. Aku suka video Sean Cody, Randy Blue, Machofucker, Pornhub, Redtube, Gayfuror dan sekarang layan latino men. Batang sedap dan besar beb. Bontot bottom dia pun not bad. Perasan tak jika pelakon tu nak terpancut, dia akan cakap "I...wanna cum!"? Best. I wish you are beside me every night bro so we can kiss and lancap together. How cool is that? Ok bro, aku nak layan video kegemaranku. Wanna say your name when I argghhhh...cum bro! 
         
        
  
                                                  "...ah I wanna cum..wanna cumm..ahh"



No comments:

Post a Comment