Saturday, 6 February 2016

Planetromeo

   Hi jurnal,
Dalam sejarah hidup aku, Planetromeo ni merupakan salah satu media sosial yang telah banyak menemukan aku dengan lelaki. Dari mula sehingga kini, website ni memang top juga untuk cari teman cium dan main. Aku mula kenali pr ni dari kawan. Lepas tu aku sanggup keluar ke cc semata-mata nak log in. Tu bertahun-tahun yang lalu sebelum wifi menular. Time tu perit nak bukak pr kat cc takut orang tengok. Kini dah dihujung jari sangat dah. Pr ni oun dah menjadi premium. Nak bukak pic xxx id orang kena bayar. Dulu, free je. Pr ni juga antara web sosial yang membantu aku mengenal orang dan bereksperimen dengan perkenalan. Dah banyak berubah laman sosial ni. Now, there are tons of gay social networking out there. Tapi aku susah nak bukak pintu jiwa aku untuk terima dengan mudah sesiapa yang pegi mesej dan ajak main. Pengalaman mengajar diri. Pahit manis semua dah aku lalui. Kini aku muat turun balik apps ni kat ipad aku. Manatahu dapat isi kekosongan masa dan boleh berpeluang lagi mengenal orang. Nampak syok jugak dan lebih exclusive dah laman sosial ni. Menjadi seorang lelaki sepertiku, naluri nak kenal orang tu tetap wujud. Tetapi nak ajak main dan bermain tu aku kena think twice. Bukan nak main jom aje. Takut tak taste. Bro kat luar tu still aktif ke ber pr nih? 

 


  

2 comments: