Friday, 19 February 2016

Boxer merah

Really fetish dengan boxer merah ni. Romantik kaler dia. Jom bro..apa tunggu lagi. 
             
                                                             "Red hot bulge"


Funtime

Hi bro
Aku suka buat macam ni. Biar takda funbuddy, yang penting ada funring. Cool. Sexy. Manly. Love it bro. Wish you guys are beside me and we can reach it together. Capai kenikmatan bersama. Boys will be boys bro. Ahh..Just watch me. 

                                    
                                           "..layan machofucker punya video"
    
             "Double-trouble..pakai dua cockring aku sekaligus. Sedap. Pre-cum meleleh beb" 

Saturday, 13 February 2016

Cincin & Boxer

 
Hello again journal,
What's up bro? Aku nak post dua kisah. Furst about my vibrating cockring.Today aku dah try cockring aku. Syok. Sedap. Seronok. Pas workout je, aku try dalam shower. Fuh. Getaran dia beb, kalaulah korang tengok, pasti terangkat. Mula-mula aku sarung kat pangkal kote. Pastu aku eksperimen kat sepanjang batang aku. Batang dah aku pam sikit, so tebal. Last sekali aku sarung cockring tu kat leher takuk kepala kote aku. Best bro. Arggg tak tahan. Beberapa ketika aku gentel-gentel nipples aku slowly and steady. Fuh beb. Arggghh. Mazi terus keluar bro. Aku tak tahan aku duk dalam shower tu sebab nak rase kepit kontol dengan peha aku. Stail baru beb. Cincin tu bergetar sedap kena pulak kat spot paling sensitif kat bawah kepala kontol. Argghh bro. Sesambil nipple di gentel lagilah. Full force nikmat dia beb. Time tu aku biar je shower water membasahi body dan otot aku.Oh! sedap bro suam-suam feeling dia. Tambah pulak aku kepit batang in between my leg. Fuh beb, rasa dia tak tertahan dengan nipple playing, batang bergetar, cockring mencengkam manja takuk kote, sedap bro. Hands free style. Vibrating on. Apa lagi, terpancut air mani macam air pancuran bro. Bayangkan tu. Ah sedap bro!
                                                              "..ah beb...nikmat"
Second story. Aku suka dah beli boxer. Tadi aku shopping sikit. Boxer yang sedap dipakai ialah jenis fabrik lembut cotton. Yang soft je tu. Koleksi boxer aku tak banyak, tapi cukuplah setakat ni. Aku minat spender bikini atau tanga style tapi boxer sekadar nak pakai. Aku kat rumah pakai boxer je. Sikit lagi bogel ar. Jom beb, kita berboxer. Kalau ko ade, for sure kite tak kuar bilik. Jom tukar-tukar boxer bro. Cium bau boxer suke tak? Suka tengok kaler-kaler boxer ni. Smart. Sedap. Sensual. 
                                                
                                                      "Can't get boxer out of my head"




Friday, 12 February 2016

Cincin kontol bergetar

Hi bro
Dah dapat. My new sextoy. Vibrating cockring. Tak sabar nak pakai sesambil main dan gocok. Tadi dah cuba, memang getaran laju. Stim pulak. Buat handjob dengan ring ni mesti best kan bro. Jom. 
                                               
    

Feeling

Hi bro
Suka betul tengok imej ni kat pr. Aku suka style nih kalo main. Cium dari belakang. Fuh. Jom beb, kita wat. Stim aku kalau tengok adegan macam ni kat video. Syok rasa bibir jantan. Keras dan ghairah. 
    

Wednesday, 10 February 2016

Sedap spender nih


Hi bro
Hari ni, aku pegi keje pakai spender Skinxwear kaler ni. Fabrik lembut dan bikin aku horny cepat bila pakai. So, aku snap sikit untuk perkongsian imaginasi korang. Memang fetish spender betul aku ni. Suka nak snap pic spender. Kat luar tu for sure bro ada jugak yang minat tengok jantan berspender kan. Jangan nak tipu. Normal lah, lelaki seperti aku, berfetishkan spender dan bila pakai rasa ghairah semacam. So..jom apa tunggu lagi beb! Main tanggal-tanggal ar. 

                                                                          "Kepala babybro"

 

Saturday, 6 February 2016

Planetromeo

   Hi jurnal,
Dalam sejarah hidup aku, Planetromeo ni merupakan salah satu media sosial yang telah banyak menemukan aku dengan lelaki. Dari mula sehingga kini, website ni memang top juga untuk cari teman cium dan main. Aku mula kenali pr ni dari kawan. Lepas tu aku sanggup keluar ke cc semata-mata nak log in. Tu bertahun-tahun yang lalu sebelum wifi menular. Time tu perit nak bukak pr kat cc takut orang tengok. Kini dah dihujung jari sangat dah. Pr ni oun dah menjadi premium. Nak bukak pic xxx id orang kena bayar. Dulu, free je. Pr ni juga antara web sosial yang membantu aku mengenal orang dan bereksperimen dengan perkenalan. Dah banyak berubah laman sosial ni. Now, there are tons of gay social networking out there. Tapi aku susah nak bukak pintu jiwa aku untuk terima dengan mudah sesiapa yang pegi mesej dan ajak main. Pengalaman mengajar diri. Pahit manis semua dah aku lalui. Kini aku muat turun balik apps ni kat ipad aku. Manatahu dapat isi kekosongan masa dan boleh berpeluang lagi mengenal orang. Nampak syok jugak dan lebih exclusive dah laman sosial ni. Menjadi seorang lelaki sepertiku, naluri nak kenal orang tu tetap wujud. Tetapi nak ajak main dan bermain tu aku kena think twice. Bukan nak main jom aje. Takut tak taste. Bro kat luar tu still aktif ke ber pr nih? 

 


  

Friday, 5 February 2016

Tuala

Hi jurnal,
Aku baru habis gym dan bertuala saja. Macam dalam sauna rasenye. Semalam termimpi wet dream. Pelik sikit aku tak rasa terpancut. Tapi memang feel mimpi tu. Dapat pegang batang somebody. Dia yang terpancut. Nasib aku dapat kawal perasaan kalau tak mandi wajib pula.
                                     
                                                  "Aik..apa tu bro kat tengah-tengah.."
       
                                                                      "Jom bro"