Saturday, 23 January 2016

Sedap tengok bodybuilder ni ar

Hi bro
Sedap. Itulah pandangan ALB bila tengok klip video muscleworship Alvin Viernes ni. Dia seorangbodybuilder dan model. 
 "Suke ar tengok dia beb"
Tapi tak pasti jika dia pernah buat video xrated style seperti bodybuilder barat yang berkecimpung dalam industri hiburan porno. Sebelum ni tak perasan saper dia ni. Tapi bila dah browse jadi minat pulak ar. Merembes ALB dibuatnya.
"Ghairah dengan trunk biru dia bro"
Body dia best juga. Tak nampak sangat steroid user. Rupa pun ala Malay look. ALB suke tengok senyuman dia. Kalau dia posing dengan trunk fuh memang syok ar bro tengok. Tadi masa buat kerja sesambil ar pegi download klip muscleworship dia ni. Tak tertahan nafsu. Oops! Terpancut ALB bayangkan dia. Sedap ar huhu.

                                  
 "Tengok kat shot sudut pinggul dia..tali spender tu..syok je"
                                                             "Yang best smile dia ar"
Tapi tak de pulak video dia melancap ke buat sex ke. Kekadang ada je bodybuilder barat yang buat solo show. Tapi harap dia limit diri dia tak kesitu. Seksi juga kalau tak full frontal dia ni. Tetap saya suka. Dia ibarat model otot terbaru saya.

1 comment: