Saturday, 16 January 2016

Pasangan fantasi

Bro..sukar nak pisah antara diri dan imaginasi kan. ALB sering juga layan saat-saat berfantasi apabila bercuti kat hotel room. Jangan tipu bro..pasti ada sesiapa menjadi khayalan untuk melayan kehendak. Google je imej bodybuilder atau mamat sado dah buat keterujaan. Tapi kan ALB dah kurang rasa nak betul-betul merealisasikan khayalan. Biarlah cuma fantasi. Yang penting pancut juga akhirnya dan biasanya lepas tu kita akan tengok imej yang lain sebagai pengganti kekosongan 'pasangan fantasi'. Better be safe than sorry right?

5 comments:

  1. eh. dah aktif balik. haha

    haaa. air apa tu.

    ReplyDelete
  2. eh. dah aktif balik. haha

    haaa. air apa tu.

    ReplyDelete
  3. ALB top ke bottom ni?
    tgok gaya mcm bottom je.
    btw nk jilat air tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ghase? Aku minat tgk bontot berotot dan lobang nikmat beb..ko membottom jap utk ALB leh?

      Delete