Thursday, 31 December 2015

Fly Home In Style

Hello bro, teruja bila dapat all the flight seats satu row tu to myself. At first nombor seat ALB 25F. Yup, window seat. Tau-tau tiada passenger lain duduk sebaris dengan ALB. Apa lagi, duduk kat tengah-tengah la. Syukur. Suka bila dapat duduk seorang macam ni kat flight. Talk about flying kan, people akan plan pergi travel jauh-jauh, luar negara atau ke tempat asing yang menggunakan passport untuk bercuti. But ALB tak regret pun kalau tak de chance fly jauh. Dalam negara pun sudah sangat cukup dan perlunya ALB bersyukur atas peluang naik kapal. Setiap kali moment dan rasa dia berbeza dan setiap kali ALB nak simpan feeling tu sebaik-baik mungkin.
                                                   "Yeay..dapat 3 seats to myself huhu"

Tapi bagi ALB, tu semua dah tak rasa best. Lagi suka travel atau fly dekat-dekat je. ALB try rasa bersyukur dapat nikmat kesempatan naik kapal terbang dan lagi-lagi dapat all seats to myself! It is a small thing but the coincidence was just great. Tak payah fly business class atau first class..membazir. Economy pun sudah cukup. Selalu bayangkan duduk bersebelahan dengan someone dan pergi travel tapi tak berpeluang. Mungkin Tuhan bagi kesempatan lain yang lagi sesuai untuk ALB jika takda chance travel berduaan. Its ok.
                                                               "Bestnye rasa..^_^"

Kali ni ALB fly home dengan MAS. Wah gah sungguh rasa didalamnya setelah lama tak fly MAS. Bila atas kapal, saya suka tengok awan, suka feeling dia, yup suka tengok steward dia kalau handsome hihi, suka perasaan sendiri tu. Tapi tetap ALB takut kalau kapal tu nak take-off dan landing.
Bergegar jiwa. Takut sangat. Lagi-lagi bila tengok sayap. Adui gentar r. Ya Rabbi, please selamatkan penerbanganku dengan saudara-saudaraku yang lain Ya Rabbi..selamatkanlah kerana aku kena terbang menuju ke destinasiku dari masa ke masa Ya Rabbi..please. Amin
                                                                          ":D"

Jom bro kita fly together next time.Wee..

2 comments: