Wednesday, 30 December 2015

Fetish With Underwear

Fetish. We all have that right? Bagi ALB, my fetish is underwear. Kalau masuk kedai baju, mesti visit men's underwear department. Well, being us, we just love that section. Just like me. Lagi satu, seluar-seluar dalam lelaki lebih tampak ekslusif serta macho dengan packaging berkotak. Lebih-lebih lagi yang ada model six-packs yang mennggayakan underwear tersebut dengan body yang fit. Best je rasa bila tengok kan. ALB pun minat beli spender ni. Koleksi pun banyak. Kali ini beli yang simple brand dan  mesti potongan tanga atau bikini look. ALB juga minat dengan cutting yang low waist look. SEXY bro. Lagi satu, spender-spender lelaki terdapat dalam pelbagai warna. COLORFUL. So nice. Tak payah beli yang mahal, asalkan kain dia lembut serta menaikkan naluri bila pakai. Bro kalau beli, beli yang seksi sikit sebab untuk diri dan personaliti. Yang waist tipis pun elok juga dan nampak simple but cool. ALB tak berspender kalau kat gym, hihi. Kalau kat hometown pun tak. Kalau kerja dan bercuti kat memana baru pakai. Tapi, ALB sering juga shopping spender. Terasa kelelakian bila beli. Seluar dalam lelaki ada aura dia bagi ALB. Entah ar. Mungkin sebab minat spender kan. Best kan bro kalau dah beli sekotak tu, baru kita hidu bau fresh underwear yang baru dibeli tu. Nice. Bernafsu tau. Lelaki dan underwear tak boleh pisah bro.  Em, bernafsu pulak tulis post ni. Kalau shopping spender tu, ingat ALB ok..hihi. 
         
                         "My latest collection..tak sabar nak pakai sambil ingat bro-bro kat luar tu"
                                         
   
   

No comments:

Post a Comment